Hoppa till sidans innehåll

Styrelsen


Vi i styrelsen träffas ca en gång i månaden och diskuterar löpande frågor såväl som strategier för hur föreningen ska utvecklas inför framtiden. De flesta som börjar i styrelsen väljer att sitta kvar under en längre tid – vilket tyder på att det är både roligt och utvecklande att engagera sig i denna del av föreningen! 

En förutsättning för att styrelsen ska kunna driva föreningen framåt är att vi får medlemmarnas synpunkter – både utmaningar och hurrarop! Så skicka gärna förslag och synpunkter till oss på This is a mailto link

Vi är alltid intresserade av att få in nya personer i styrelsen – är du själv sugen eller vill föreslå någon? Vänligen kontakta då Valberedningens ordförande Linnéa Gustafsson på This is a mailto link  

 

VHF:s styrelse 2021

Ordförande (väljs på ett år) 
Christina (Nina) Palm
Mobil: 0733 10 49 11
This is a mailto link  
               
Nina.png  

Jag heter Nina Palm och är en s.k. ”återvändare”. Jag slutade rida i slutet av tonåren och kom tillbaka 32 år senare. Ungefär. Det började med en helgkurs för tanter, fortsatte med en lektion i veckan och idag har jag halvfoder på Spider Man och tränar både dressyr och hoppning. Jag är vanligtvis i stallet på måndagar, tisdagar och fredagar. Mitt engagemang i VHF började genom mitt styrelseuppdrag som jag fick 2017 och idag är jag ordförande. Till vardags arbetar jag som föredragande jurist på Förvaltningsrätten i Malmö och förutom hästsporten är jag aktiv inom hundsport och tränar spår, lydnad och skydd med mina schäfrar Nisse och Imze. Det jag prioriterar högst inom ramen för mitt uppdrag i VHF:s styrelse är gemenskap och föreningsanda, barn och ungdomar, trivsel och tävlingsverksamhet.

 

Vice ordförande (t.o.m. 2022)
Malin Jonsson
Mobil ‭073-415 03 00‬
This is a mailto link
                     

  

Sekreterare (t.o.m. 2022)
Kerstin Brykt
Mobil 0761 26 45 61
This is a mailto link
                       
Kerstin Brykt 100.jpg  

Jag heter Kerstin Brykt och är ny i styrelsen för i år. Jag var hästtjej som yngre men föll ifrån av olika anledningar. Tills för 10 år sen när min dotter och jag hängde med en kompis på Dropp-in. Min plan var att det kunde vara en trevlig sysselsättning då och då, när tid fanns … Vi har tydligen haft tid varje vecka sen dess. Själv nöjer jag mig med att gosa, klappa och finnas till hands. En och annan kaffe och macka har jag också hunnit sälja i kafeterian vid tävlingar. Till vardags jobbar jag administrativt på kontor och att få komma ut till stallet är ren avkoppling.

Kassör (t.o.m. 2022)
Mia Ludwig
0708 92 69 49
This is a mailto link
                            
Skärmavbild 2015-03-03 kl. 17.32.30  

       

Ledamot (t.o.m. 2021)
Sven-Erik Landgren
Mobil: 0709 76 80 01

 

 

Ledamot (t.o.m. 2021)
Marianne Mimmi Hansson
Mobil: 0708 42 31 42
This is a mailto link
              
 

Jag började på ridskola på Lillhagen. När jag var 14 år fick jag en engelsk D ponny Nellie Brown som var 6 år. Varken ponnyn eller jag hade tävlat förut. Vi tränade för Elisabet Lundholm och senare för Maria Gretzer. Det blev 2:a placering på SM och vi ingick även i laget på ponny EM i England 1979.

Jag har gått ridlärarutbildning och därefter ytterligare 2 år på Flyinge, samt är utbildad C-tränare. Jag har också hunnit med en examen i ekonomi och jobb inom kriminalvården i 15 år. 

Sedan många driver jag eget hästföretag med utbildning och tävling av hopphästar. Jag har tagit fram flera hästar till 150 nivå och har flitigt tävlat i Falsterbo och Breeders sedan första gången det arrangerades där 1994.

Jag bor på Vellinge Väster med eget stall.

Vill du veta mer om mig och min verksamhet så följ mig på ”Hoppstallet” på facebook och @mimmistar1 på Instagram. 

 

Ledamot (t.o.m. 2021)
Ingela Haraldsson
Mobil: 0702 34 35 96
This is a mailto link

 

ingela_andersson.gif

 

Jag heter Ingela Haraldsson och har varit medlem i VHF i många år. Jag började rida på ridskolan 2002. Det blev starten på en kul och mycket lärorik resa. Efter några år i klubben blev jag engagerad i tävlingsverksamheten och sedan var inte steget långt till att engagera sig som medlem i styrelsen. För mig är det viktigt att alla som vill, ska känna sig välkomna att vara en del av oss i Vellinge Hästsportförening.

Ledamot (t.o.m. 2021)
Per-Åke ”Påjje” Johansson
Mobil: 0708 96 99 68
                      
 

Jag heter Per-Åke ”Påjje” Johansson och har varit medlem i många år i VHF.

Allt började med att vår dotter började rida på ridskolan för 15 år sedan. Sambon började snart också på ridskolan och jag har varit trogen läktaren många kvällar och helger. Genom åren har vi haft halvfoder på ett antal av ridskolans ponnys och hästar. Hela familjen har varit engagerade föreningsmänniskor i VHF och för 2,5 år sedan köpte vi egen häst som står på Åkarpsgården, så nu är vi verkligen i stallet varje dag!

Jag arbetar som kock och har därför engagerat mig i tävlingsverksamheten genom att vara funktionär i cafeterian vid klubbens tävlingar. Nu har jag även lärt mig traktorn och kan köra underlagen innan tävlingar när jag pausar från sysslorna i köket. Jag är invald i styrelsen som suppleant vilket varit ett roligt sätt att fortsätta engagemanget i VHF. Många kvällar kan ni se mig ute på gräset med en stor betande skimmel som lyssnar till namnet Pelle - kom gärna fram och prata lite, om ni har frågor eller vill engagera er i föreningen och för våra ungdomar!

 

Suppleant (t.o.m. 2021)
Jeanette Berglind
Mobil: 0731 56 67 69
This is a mailto link
 

Jag heter Jeanette Schild Berglind och har varit medlem i Vellinge Hästsportförening sedan 2017. Jag är inte hästmänniska från barnsben utan har istället blivit ”indragen” i hästsporten tack vare mina döttrar Kelly och Mira. Båda tävlar i hoppning. Kelly arbetar även som ridlärare i Vellinge. 

Från början kunde jag ingenting om hästar och ridsport men har fått lära mig mycket under mina år i stall och på tävlingsplatser. Hela familjen har varit engagerad i de klubbar som barnen ridit för och för min del har det mest handlat om tävlingsverksamhet/sekretariat.

Hör gärna av er om ni har några frågor om klubbens tävlingar och om att vara funktionär.

Suppleant (t.o.m. 2021)
Rikard Lindell
This is a mailto link

 

 

US-ledamot, t.o.m. 2021
Emilia Frank
This is a mailto link
                  

 

US-ledamot suppleant (t.o.m. 2021)
Ambulerande
 

 

Adjungerad ridskolan
Jonas Holmberg 
Mobil: 0705 29 21 33
This is a mailto link
                               
 

Jag heter Jonas Holmberg och är adjungerad i styrelsen i egenskap av att jag är ansvarig för ridskolan inom föreningen. Jag har hållt på med hästar och ridsport i många, många år och har lång erfarenhet från både tävlingsbanan och ridskolevärlden. Jag är utbildad B-domare och B-tränare i hoppning samt utbildad ridlärare SRL II. Den tid jag inte ägnar åt ridskolan följer jag med mina egna hästar på hopptävlingar runt om i landet eller bygger banor då jag även är utbildad A-banbyggare i Sverige och level 3-banbyggare internationellt.

Jag har ett brinnande engagemang både för hästhållning och föreningsliv. Det är viktigt för mig att ridskolan står för gemenskap och jag lägger stor vikt vid att alla barn och ungdomar ska trivas, må bra och utvecklas hos oss – både i sin ridning och som människor. Ridskolan i Vellinge tog jag över år 2003 och sedan ett par år tillbaka driver jag även ridskolorna i Trelleborg och på Lillhagen i Höllviken. 

Uppdaterad: 04 MAR 2018 09:44

 

Välj vår förening nästa gång du spelar hos Svenska Spel Tur 
och/eller
Svenska Spel Sport & Casino. 
Då är vi med och delar på 50 miljoner via Gräsroten. 
Det kostar inget extra med gör STOR skillnad. 
TACK för ditt stöd!

IT

 

 

VHF_fb-knapp 

 

 

 

 Vellinge_logga_oppettider

 

Har du frågor eller funderingar?
Kontakta oss på This is a mailto link


Synpunkter eller frågor
om vår hemsida?
Hör av dig till Webbmaster

 

 

Postadress:
Vellinge HSF - Ridsport
Olsgårdsgatan
23538 Vellinge

Kontakt:
Tel: 040424232
E-post: This is a mailto link

Se all info